<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=1221129&amp;fmt=gif">

Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

Asamco-lid Powerrr groeit verder.

Powerrr-1

Wie Beveren zegt, zegt vaak … Jean-Marie. Wel, voor ons behoort dat tot een (weliswaar glorieus) verleden, en wordt Beveren voortaan enkel nog maar geassocieerd met POWERRR, het dynamische bedrijf van Xavier en Steffie Martens. Onder hun leiding bouwt dit jonge Asamco-lid gestaag verder aan zijn groei. In hun toonzaal vind je alle professionele machines en accessoires, ijzerwaren en gereedschappen. Bovendien heeft het bedrijf een eigen herstelservice.  

Om die groei verder te ondersteunen gingen Xavier en Steffie op zoek naar een compleet ERP-systeem inclusief een geïntegreerde webshop en daarbij viel hun uiteindelijk keuze op DIMASYS|ERP dat intussen bij heel wat Asamco-leden is geïmplementeerd. De uitgebreide branche-specifieke functionaliteit die DIMASYS te bieden heeft, de complete service-module voor herstelbeheer en de geïntegreerde webshop waren hierbij belangrijke argumenten. We’ve got the Powerrr… om samen met Xavier en Steffie van dit project een succes te maken!  

Categorieën: ERP, Dimasys