<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=1221129&amp;fmt=gif">

Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

Bedrijfssoftware die jouw taal spreekt: enkele opties

Run je een eigen onderneming? Dan heb je er natuurlijk alles voor over om de efficiëntie en dus ook het rendement van je business te verhogen. En daarvoor heb je niet alleen veel enthousiasme en goede medewerkers nodig, ook de juiste tools moeten voorhanden zijn. Bedrijfssoftware is vandaag dé sleutel tot een hogere return-on-investment. We overlopen voor jou enkele opties.

Bedrijfssoftware voor elk proces

Of het nu gaat om je verkoopadministratie of de vakantieaanvragen, elk bedrijfsproces is gebaat bij software die de processen stroomlijnt. Op die manier laat je niets aan het toeval over, behoud je het overzicht en kun je snel bijsturen waar nodig. Maar terwijl er vroeger voor elke proces aparte software geschreven moest worden, volstaat vandaag vaak één pakket. Geïntegreerde ERP- en CRM-systemen dekken het leeuwendeel van je bedrijfsprocessen af.

Verve 011

ERP- software

Maar welk systeem is voor jouw onderneming noodzakelijk? Een ERP-pakket is alvast een must. Het brengt de financiële, administratieve en logistieke processen samen en automatiseert ze. Op die manier vormt ERP het kloppende hart van je onderneming. Probeer om een ERP-oplossing op maat in huis te halen, met de correcte samenstelling van modules en afgestemd op de juiste parameters.

CRM – software

Ondersteuning nodig bij je klantenwerving en klantenbeheer? Kies dan voor een complete CRM-oplossing, zoals CAS genesisWorld. Met CAS genesisWorld beheer je alles centraal, met actuele informatie en uniforme processen. Alle data belanden gestroomlijnd bij het juiste departement, waardoor klanten nog beter kunnen bediend worden. En ook intern worden de verbeteringen snel duidelijk.

De return-on-investment van een op maat gemaakte CRM- of ERP-oplossing heeft al bij honderden kmo’s en grotere ondernemingen indruk gemaakt.

Categorieën: ERP