<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=1221129&amp;fmt=gif">

Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

DIMASYS Service MOBile: dé mobiele app voor techniekers

Gebruik jij al mobiele ERP? Een mobiel ERP-systeem laat je onderneming toe om voorraden op te volgen en processen te verbeteren, en dat waar en wanneer je wil. En dankzij DIMASYS Service|MOBile kunnen ook je techniekers hun service-interventies in real time invoeren. Dat verbetert zowel de accuraatheid van je data als de efficiëntie op de vloer. Voortaan geen tijdverlies meer met prestatiebonnen en ander papierwerk.

Dimasys_NL_Diagram

Instant prestatierapport

Trekken jouw medewerkers zich nog uit de slag met pen en papier? Dan ken je ongetwijfeld de nadelen die daarmee gepaard gaan. Prestatiebonnen invullen én ontcijferen, verbruikte onderdelen aangeven, de kilometerstand bijhouden, … Het kost allemaal véél tijd. En bovendien is het niet eens zeker of alle data wel correct zijn. Met pen en papier is een foutje of vergetelheid snel gebeurd.

Dat is gelukkig wel even anders met DIMASYS Service|MOBile. Gedaan met papieren formulieren, alles wordt digitaal en mobiel geregistreerd. Via zijn smartphone of tablet kan je servicemedewerker gemakkelijk zijn prestatiebonnen invullen, de planning raadplegen, onderdelen aanvragen, foto’s uploaden … En dat allemaal zonder de nood aan een extra interne check door je backoffice.

Digitale handtekening

Mobiele ERP maakt niet alleen het leven van je servicemedewerkers gemakkelijker, maar dat van alle betrokken partijen. Zowel je andere medewerkers als je klanten hebben er baat bij. Zo kunnen virtuele documenten gemakkelijk ter plaatste digitaal afgetekend worden. Alles wordt meteen verwerkt in DIMASYS, en de klant krijgt op hetzelfde moment een kopie in zijn mailbox.

Mobile ERP: talloze mogelijkheden

Mobile ERP heeft daarnaast nog heel wat andere modules in petto. De rode draad: gebruiksvriendelijkheid en real time data-invoer. Mobile ERP is speciaal ontwikkeld voor smartphones en tablet-pc’s en garandeert dan ook een uitstekende gebruikerservaring, waar en wanneer je je ERP-systeem ook raadpleegt.

De return-on-investment van een op maat gemaakte ERP-oplossing heeft al bij honderden kmo’s en grotere ondernemingen indruk gemaakt. Interesse? Neem snel contact op, zodat we samen met jou een gepaste oplossing kunnen uitwerken.

Categorieën: ERP