<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=1221129&amp;fmt=gif">

Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

Een ERP-oplossing voor uw elektrotechnische groothandel? Het kan dankzij klanteninput!

Tal van groothandels in elektrotechnische producten doen dagelijks hun voordeel met de DIMASYS|ERP-software. Dit pakket sluit dan ook naadloos aan bij de reële noden van bedrijven in deze sector. Hoe dat komt? Omdat Infomat deze ERP-oplossing ontwikkelt en verder perfectioneert in nauwe samenspraak met de gebruikersgroep DIMASYS|eTUG.

Maximale klanttevredenheid

De markt van de elektrotechnische producten is er niet alleen één van honderdduizenden productreferenties, maar is ook voortdurend in beweging. U hebt dan ook nood aan een flexibele ERP-oplossing die u, in functie van uw behoeftes, makkelijk kunt uitbreiden met nieuwe modules. Infomat maakt er een punt van om de DIMASYS|ERP-software voortdurend bij te sturen voor een maximale klanttevredenheid. Input van gebruikers uit de sector is daarbij onontbeerlijk.

Image Elektrotechnische groothandel

Proactief feedback verzamelen

Begin vorig jaar startte Infomat de gebruikersgroep DIMASYS|eTUG (electro-Technical User Group) op. Deze groep bestaat uit één à twee vertegenwoordigers van maximaal tien bedrijven die intensief gebruikmaken van de DIMASYS|ERP-software.

Deze groep van klanten komt meerdere keren per jaar samen om onderling marktevoluties en de behoefte aan nieuwe tools en software te bespreken. Uiteraard is deze proactieve feedback die rechtstreeks van klanten komt van onschatbare waarde. Ze vormt voor ons de basis om nieuwe modules te ontwikkelen en onze bestaande modules bij te sturen. Het resultaat: een ERP-oplossing die tijdig een antwoord biedt op reële behoeften van onze klanten.

Gebruikersgroepen voor diverse sectoren

Naast DIMASYS|eTUG, die de gebruikersbehoeften voor de elektrotechnische groothandel in kaart brengt, doet Infomat ook een beroep op een tweede gebruikersgroep. DIMASYS|TUG (Tools User Group) bestaat uit vertegenwoordigers van bedrijven die actief zijn in de sector van de ijzerwaren en de gereedschappen.

Wegens het succes van beide groepen willen wij deze strategie verder uitbouwen. Dit jaar nog zullen wij dan ook starten met user groups uit de HVAC-sector en de sector van de machine- en toestellenverkoop met after sales service.

DIMASYS: dé ERP-oplossing voor de groothandel

Bent u ook op zoek naar ERP-software voor uw elektrotechnische groothandel? Met DIMASYS|ERP haalt u een compleet en flexibel pakket in huis waarmee u makkelijk en efficiënt al uw bedrijfsprocessen beheert.

Categorieën: ERP