<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=1221129&amp;fmt=gif">

Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

ERP 2: U verwacht toch ook meer van uw ERP-pakket?

Als bedrijfsleider verwacht u vandaag meer van een ERP-pakket dan vroeger. Terwijl zulke software in het verleden enkel bedoeld was om uw interne bedrijfsprocessen te ondersteunen en efficiënter te laten verlopen, is er tegenwoordig heel wat meer mogelijk én wenselijk. Maak kennis met ERP 2.

Totaaloplossing

De term ERP of ‘Enterprise Resource Planning’ dekt uiteraard nog altijd de lading. Toch is het duidelijk dat u wat u vandaag van een ERP-pakket verwacht veel verder reikt dan wat u er pakweg vijf jaar geleden van verw

een customer relationship management tool (CRM)achtte. Met DIMASYS|ERP kiest u dan ook voor een 

Infographic communicatie ERP

totaaloplossing die alle processen in uw bedrijf ondersteunt, en niet enkel de primaire interne processen.

Tot voor kort was het gebruikelijk om voor de ondersteuning van verschillende bedrijfsprocessen aparte software te implementeren, vaak ook via verschillende vendors. Vandaag is die aanpak niet meer aan de orde en streeft men er steeds vaker naar ook secundaire processen en extra tools onmiddellijk mee te nemen in zijn ERP-project. Denk bijvoorbeeld maar aan:

  • een business intelligence tool (BI)
  • e-commerce en e-supply
  • een document management tool (DMS)


Voor ERP-systemen die al deze functionaliteiten in één oplossing weten te vatten, wordt de term ‘ERP 2’ gebruikt. Dat is bijvoorbeeld het geval voor ons pakket DIMASYS|ERP, dat ook modules omvat voor CRM (CAS genesisWorld), Business Intelligence (DIMASYS i8), e-Shop en e-Supply (DIMASYS e-business) … Ook bevat onze oplossing een compleet Document Management (CORSA) en heeft het met DIMASYS MOBile een mobiele component voor mobile sales en mobile services.

Met zo’n geïntegreerd systeem werkt u efficiënt en vermijdt u fouten. Gegevens die u inlaadt of aanpast in de ene tool, zijn namelijk automatisch ook bruikbaar in de rest van het systeem. Zo verloopt de kennisdeling optimaal: uw medewerkers hebben op elk moment toegang tot de juiste, relevante informatie.

ERP 2: modules op maat van uw noden

Waar bedrijven vroeger op zoek gingen naar afzonderlijke is het vandaag veel interessanter om te kiezen voor een totaaloplossing in de vorm van ERP 2-software om uw verschillende bedrijfprocessen te ondersteunen. DIMASYS|ERP bestaat uit tal van verschillende modules. Naargelang uw specifieke behoeftes kiest u welke modules u wel of niet wenst te gebruiken. Zo krijgt u een oplossing die perfect op maat is van uw bedrijf.

Categorieën: ERP