<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=1221129&amp;fmt=gif">

Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

Trends ERP 2019: is uw ERP klaar voor de uitdagingen van 2019?

ERP-software evolueert voortdurend. Logisch, want ook de markt waarin u opereert, staat niet stil. Wilt u helemaal voorbereid zijn op de toekomst, dan hebt u een ERP-pakket nodig dat anticipeert op de uitdagingen van morgen. Ontdek vandaag al de trends in ERP-software voor 2019.

Kalender 2019

1. ERP-software krijgt ingang bij kleine bedrijven

De tijd dat een ERP-pakket enkel weggelegd was voor grote, kapitaalkrachtige bedrijven ligt stilaan achter ons. Ook kleine bedrijven ontdekken de kracht van ERP-software. De verhoogde usability en de cloudmogelijkheden dragen bij aan het succes. Bovendien zijn de huidige ERP-oplossingen flexibel genoeg om mee te groeien met bedrijven in volle expansie.

2. Mobiel ERP wordt een vanzelfsprekendheid

Mobiele ERP-toepassingen zitten al langer in de lift. In 2019 wordt het de logica zelve dat uw medewerkers ook ‘on the road’ toegang hebben tot de belangrijkste gegevens uit uw ERP. Zo kunnen ze sneller beslissingen maken en vermijden ze fouten.

3. Verhoogde veiligheid

ERP-oplossingen worden voorzien van almaar strengere controlemechanismen om uw data te beschermen. Veiligheidsaudits en risicomanagementprocedures worden aangepast om te verzekeren dat uw bedrijfsgegevens op elk moment veilig zijn.

4. Steeds meer ketenintegratie

ERP-pakketten worden steeds vaker gekoppeld aan softwaretoepassingen van zowel klanten als leveranciers, zodat data makkelijk elektronisch kunnen worden uitgewisseld.

5. Digital transformation

Anno 2019 komen we opnieuw dichter bij het volledig papierloze kantoor. Documenten zullen nog vaker digitaal verwerkt worden dan nu. Fysieke bestelbonnen en facturen ruimen plaats voor elektronische bestanden en ook het scannen van barcodes wint aan belang.

6. Integratie van het Internet of Things

Het Internet of Things (IOT) maakt zijn opmars in de ERP-wereld: machines worden steeds vaker uitgerust met intelligente chips die tijdig een alert uitsturen om bijvoorbeeld een reparatie of een vervanging in te plannen.

DIMASYS: het geknipte ERP voor de groothandel van 2019

Kiest u voor DIMASYS van Infomat, dan bent u verzekerd van een ERP-oplossing die perfect aansluit bij de huidige én de toekomstige noden in de sector van de groothandel. Wij leggen ons oor te luisteren bij onze klanten en volgen de belangrijke trends in de markt op de voet. Daardoor kunnen we u ook in 2019 het best mogelijke ERP-pakket voor uw groothandel aanbieden.

 

Categorieën: ERP