Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

Financieel beheer geïntegreerd met je ERP-management? Evident!

Het financieel beheer en de controle binnen je onderneming in goede banen leiden? Dan moet je het totaaloverzicht te allen tijde kunnen bewaren. En laat dat nu net ook een van de prioriteiten zijn bij ERP-management. De twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en worden dan ook altijd gekoppeld en beter nog “geïntegreerd”. Ontdek de mogelijkheden.

Image keuze ERP

Flexibiliteit als noodzaak

Sta je aan het hoofd van een kmo? Dan weet je als geen ander dat veranderingen en continue verbeteringen essentieel zijn in een snel veranderende zakenwereld. Het is dan ook belangrijk dat je bedrijfssoftware je hierin kan ondersteunen. Wie kiest voor een totaalpakket dat op maat kan worden ingericht (niet te verwarren met “op maat ontwikkeld”), verbindt alle schakels in de ketting. Op die manier win je niet alleen tijd, maar kun je ook verder groeien.

Modulair concept

Je ERP-management vervult net als je financieel beheer een cruciale functie binnen je onderneming. En er zijn nog andere elementen die minstens even belangrijk zijn. Denk maar aan de technische dienstverlening of service-beheer en de optimalisatie van je magazijn(en). Daarom vertrekken we bij Infomat vanuit een modulair concept.

Ons pakket DIMASYS|ENT is opgebouwd rond een 40-tal standaardmodules: van verkoopondersteuning, bestellingen en voorraadbeheer tot warehousing (WMS), technische dienstverlening, productie, financiële administratie, business inetlligence en e-business. Dankzij de modulaire aanpak kun je groeien, bedrijfsprocessen veranderen of nieuwe aanmaken, nieuwe productlijnen openen, … helemaal op je eigen tempo.

Alles geïntegreerd

Alle modules van DIMASYS|ENT werken harmonieus samen. Daarnaast kun je rekenen op een volledige integratie met onder meer de financiële pakketten Dimasys Financials en Exact Financials C/S, en een koppeling met BOB50 van SAGE.

Categorieën: ERP