<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=1221129&amp;fmt=gif">

Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

Hoe e-supply en e-matching modules je tijd doen winnen

Werk je nog met een klassiek ERP-systeem? Dan is het dringend tijd voor een update. Een state-of-the-art ERP-systeem doet namelijk veel meer dan de voorraad controleren en de bedrijfsprocessen te monitoren. Je wint er ook aanzienlijk veel tijd mee en de foutenreductie voor aankopers is enorm. Onder meer de e-supply en e-matching modules maken het verschil.

screenshot_e-supplyWat is e-supply?

Via een e-supply module wordt de volledige uitwisseling met leveranciers volledig digitaal afgehandeld: van elektronische doorsturing van de inkooporders tot de elektronische ontvangst van de leveranciersbevestiging. En ook elektronische inkoopfacturen importeren loopt helemaal digitaal.

Wat is e-matching?

E-matching is een aanvullende module op e-supply. Deze functionaliteit is in staat om honderden orderlijnen automatisch te controleren op prijs, aantallen, correcte artikelcodes, … Op die manier kan de inkoper de foutenmarge fors inkrimpen.

Alles mobiel

Al deze handige functionaliteiten zijn dag en nacht bereikbaar, waar je ook bent. Dat is te danken aan Dimasys Universe, het mobiele verlengstuk van onze ERP-applicatie Dimasys. Concreet: alle data en info worden mobiel raadpleegbaar, waar en wanneer je maar wil. Dymasys Universe is een dynamisch ecosysteem dat continu inspeelt op de veranderlijke noden van je onderneming.

Categorieën: ERP