<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=1221129&amp;fmt=gif">

Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

Kerridge Commercial Systems versterkt haar aanbod op het gebied van Field Service Management software met de overname van Klipboard

KCS neemt Klipboard over, een toonaangevend platform voor workforce management.

Kerridge Commercial Systems (KCS), wereldwijd leverancier van enterprise resource planning (ERP) en business management software voor distributie-, handel- en verhuurbedrijven heeft de overname van Klipboard afgerond. De acquisitie van Klipboard is onderdeel van KCS's voortdurende ambitie om een suite van branchespecifieke softwareoplossingen in de cloud te ontwikkelen. Deze overname markeert een belangrijke stap voorwaarts in KCS's doel om wereldwijd innovatieve software voor servicemanagement te leveren.

Klipboard stelt bedrijven met een buitendienst in staat om eenvoudig opdrachten in te plannen en te beheren, een uitstekende klantenservice te bieden en tegelijkertijd hun activiteiten te stroomlijnen, slimmere beslissingen te nemen en hun team te versterken met een alles-in-één serviceplatform voor buitendienstmedewerkers. Klipboard's Field Service Management software helpt teams om activiteiten te beheren en bedrijf te laten groeien.

Klipboard is ontwikkeld voor alle werkprocessen binnen de buitendienst. Of de focus nu ligt op onderhoudswerkzaamheden, reparatie, woning- of bedrijfsonderhoud, Klipboard bedient klanten die variëren van beursgenoteerde bedrijven tot het MKB, in sectoren zoals brandveiligheid, HVAC, waterzuivering, loodgieterswerk, Facility Management en onderhoud van apparatuur in de gezondheidszorg.

Klipboard's innovatieve platform is een perfecte aanvulling op KCS's bestaande bedrijfssoftware in distributie, handel en verhuur. Deze strategische overname stelt KCS in staat om haar klanten een platform te bieden dat de kloof overbrugt tussen werkzaamheden op locatie en back-office processen. Deze stap versterkt niet alleen KCS's marktpositie in field service management, maar toont ook aan dat het bedrijf zich wil aanpassen aan veranderende bedrijfsbehoeften en technologische vooruitgang.

Deze overname benadrukt de toewijding van KCS aan innovatie, branche-specifieke functionaliteit en het bieden van toonaangevende digitale oplossingen op het gebied van Field Service Management en met name mobiele applicaties. Digitalisering helpt onze klanten beter te concurreren, aanzienlijke efficiëntiewinst te boeken en hun klantenservice nog verder te verbeteren."

Over Klipboard

Klipboard is een wereldwijd toonaangevend platform voor mobiel personeelsbeheer dat is ontworpen om de activiteiten van buitendienstmedewerkers te stroomlijnen en te optimaliseren. Een alles-in-één platform voor taakbeheer, planning, gepland onderhoud, facturatie, offertes, geautomatiseerde communicatie, rapportage en meer. Met deze tools kunnen bedrijven hun medewerkers in de buitendienst beter inzetten en ervoor zorgen dat taken op tijd en volgens de gestelde kwaliteitsnormen worden uitgevoerd. De intuïtieve interface van Klipboard en de naadloze integratie met bestaande systemen zorgen voor een snelle implementatie en minimale onderbreking. Het robuuste dashboard biedt waardevolle inzichten in de prestaties van het personeelsbestand, zodat bedrijven datagestuurde beslissingen kunnen nemen. In het algemeen stelt Klipboard servicebedrijven in staat om de productiviteit te verhogen, de klanttevredenheid te verbeteren en een betere operationele controle te krijgen.

Over KCS

(KCS) is een wereldwijd toonaangevende leverancier van sector specifieke cloud ERP en business management software met meer dan 34.000 klanten. KCS's cloud software suites ondersteunen complexe, branchespecifieke werkprocessen en bieden bedrijfskritische oplossingen die haar klanten in staat stellen effectief in te kopen, efficiënt voorraad te beheren, winstgevender te verkopen en betere service te bieden. KCS heeft kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Europa, de Verenigde Staten, Afrika, Scandinavië de en Australië. KCS bedient klanten in 76 landen en heeft wereldwijd 1300 medewerkers.

Categorieën: Nieuws