<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=1221129&amp;fmt=gif">

Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

Kerridge Commercial Systems Ltd neemt RNH Solutions over

Kerridge Commercial Systems Ltd neemt RNH Solutions over

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van bedrijfsoplossingen voor de distributie- en verhuursector, is trots de overname van RNH Solutions aan te kondigen.

RNH is al lange tijd partner van KCS, distributeur van Autopart en Merchant software in Ierland en heeft een geweldige organisatie opgebouwd die voornamelijk klanten in de auto-onderdelen, retail en distributie bedient. RNH levert haar klanten een geweldige service en nu als onderdeel van de KCS organisatie. Met toegang tot het volledige scala van KCS producten en oplossingen, geloven we dat we RNH kunnen helpen om nog meer voordelen aan haar klanten te bieden. De gecombineerde groep bedient nu de behoeften van meer dan 500 klanten in heel Ierland vanuit haar kantoren in Dublin.

Het volledige team van RNH zal integraal deel gaan uitmaken van de KCS Group en samen zijn we ervan overtuigd dat we aanzienlijk kunnen groeien in een belangrijke strategische markt voor de KCS Group.

Ian Bendelow (Group CEO van KCS) zei: "Als onze hechte en langdurige partner, was het volkomen logisch om de twee organisaties samen te brengen nu we van plan zijn om onze activiteiten in de Republiek Ierland uit te breiden. Het RNH-team heeft een geweldig bedrijf, ze begrijpen hun klanten en de markt en kennen onze producten door en door. Nu als onderdeel van KCS, met toegang tot nog meer middelen en oplossingen, verheug ik me erop de kansen te zien versnellen naarmate we onze klanten, nu en in de toekomst, de innovatie bieden die ze nodig hebben in een veranderende wereld".

Mick Forest, Managing Director bij RNH: "Sinds onze oprichting in 1992 hebben we gestaag een aanzienlijke aanwezigheid opgebouwd in de Ierse automotivemarkt en hebben we een reputatie opgebouwd voor het leveren van service van topkwaliteit. Door onze krachten te bundelen met KCS kunnen we niet alleen onze aanwezigheid uitbreiden, maar ook een schat aan expertise en diensten aanbieden aan onze klanten, zodat zij hun bedrijf echt vooruit kunnen helpen. We zijn allemaal erg enthousiast om deel uit te maken van KCS en kijken uit naar onze toekomstige groei binnen de groep.

Kerridge Commercial Systems is een internationale ERP leverancier. Met het hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk en vestigingen in Europa, de VS, Afrika en Australië, bedient het bedrijf meer dan 30.000 klanten in de distributie- en verhuursector in 76 landen met een omzet van meer dan 140 miljoen euro en 1200 medewerkers wereldwijd.

RNH Solutions is een gevestigde softwareleverancier voor de automotive-, detailhandels- en distributiesectoren op het hele Ierse eiland.

Categorieën: ERP, Kerridge CS