<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=1221129&amp;fmt=gif">

Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

Kerridge Commercial Systems neemt Rain Data over

Rain-Data-1140-351

Kerridge Commercial Systems (KCS), wereldwijd leverancier van Enterprise Resource Planning (ERP) en bedrijfsmanagement software voor handel,- distributie- en verhuurbedrijven heeft de overname van Rain Data succesvol afgerond. Deze overname markeert een belangrijke stap voorwaarts in KCS's streven naar het leveren van verbeterde oplossingen met betrekking tot productinformatie en data.

Rain Data biedt innovatieve oplossingen voor het beheer van productinformatie (PIM) en data aan bedrijven in de automotive aftermarket van elke omvang, van zelfstandige garages tot internationaal erkende OEM's en vooraanstaande merken in de markt. De oplossingen stellen bedrijven in de volledige supply chain van de auto-industrie in staat om een grotere operationele efficiëntie te bereiken door het efficiënt inkopen van de juiste onderdelen, wat de klantervaring aanzienlijk verbetert.

De overname van Rain Data is een verdere aanvulling op KCS' uitgebreide aanbod van cloud-gebaseerde oplossingen voor de automaterialen-, service-, en banden distributiesector wereldwijd, waaronder catalogi voor auto-onderdelen, kassasystemen, betalingen, boekingen, voorraadbeheer, inkoop, rapportages, data en e-commerce.

Syd Coxon, Managing Director en oprichter van Rain Data: “Sinds onze oprichting hebben we één duidelijke visie gehad: leveranciers van automotive onderdelen van alle omvang voorzien van data-oplossingen van topkwaliteit. We zijn zeer verheugd om samen te werken met onze jarenlange partner, KCS, om onze oplossingen naar een breder internationaal publiek te kunnen brengen.”

Ian Bendelow, CEO van KCS: “We zijn bijzonder trots Rain Data bij KCS te mogen verwelkomen. Deze overname is een belangrijke mijlpaal in onze missie om bedrijven in staat te stellen aanzienlijke verbeteringen te realiseren met verbeterde productinformatie en dataoplossingen. Deze overname benadrukt onze toewijding aan innovatie, branche specifieke functionaliteit en het leveren van marktleidende oplossingen voor de automotive aftermarket wereldwijd.”

Over Rain Data

Rain Data is een betrouwbare partner voor bedrijven die data willen gebruiken om hun concurrentiepositie te verbeteren. De producten van Rain Data omvatten een internationaal vooraanstaande oplossing voor het beheer van productinformatie (PIM) voor auto-onderdelen en accessoires, maar ook uitgebreide mogelijkheden voor het exporteren, converteren en inlezen van gegevens uit productcatalogi.

Over KCS Kerridge Commercial Systems

(KCS) is een wereldwijd toonaangevende leverancier van sector specifieke cloud ERP en business management software met meer dan 34.000 klanten. KCS's cloud software suites ondersteunen complexe, branchespecifieke werkprocessen en bieden bedrijfskritische oplossingen die haar klanten in staat stellen effectief in te kopen, efficiënt voorraad te beheren, winstgevender te verkopen en betere service te bieden. KCS heeft kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Europa, de Verenigde Staten, Afrika, Scandinavië de en Australië. KCS bedient klanten in 76 landen en heeft wereldwijd 1300 medewerkers.

Categorieën: Nieuws