<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=1221129&amp;fmt=gif">

Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

Een future-proof ERP voor uw groothandel kiezen?

Als u een ERP-pakket kiest en laat implementeren, dan hoopt u natuurlijk dat het nog vele jaren zal meegaan. Met een future-proof oplossing zoals DIMASYS bent u vandaag al klaar voor de uitdagingen die in u de toekomst ongetwijfeld nog zal tegenkomen op het gebied van ERP. Een woordje uitleg.

Altijd de vinger aan de pols

Image Future Proof ERP

De sector van de groothandel staat niet stil: de digitalisering gaat steeds verder, wetten veranderen, klanten leggen u nieuwe eisen op, etc. Hoewel niemand precies kan voorspellen wat over enkele jaren de eisen van de markt zullen zijn, is het toch cruciaal dat uw ERP er vandaag al klaar voor is. Dat klinkt tegenstrijdig, denkt u? Niet als u kiest voor een ERP-pakket van een gespecialiseerde partner zoals Infomat, die de sector van de groothandel op de voet volgt.

Wij houden de vinger aan de pols, pikken snel trends op en passen onze software voortdurend aan om tegemoet te komen aan de uitdagingen waar u in de toekomst mee te maken kunt krijgen. Het concept ‘future-proof ERP’ is voor ons dan ook geen leeg begrip. Wij ontwikkelen voor onze software continu extra modules die de nieuwste noden in de sector beantwoorden.

Een ERP dat meegroeit met uw bedrijf

Aangezien de implementatie van een ERP-oplossing een aanzienlijke investering is, is het cruciaal dat u kiest voor een pakket dat future-proof is. Doet u dat niet, dan botst u over enkele jaren gegarandeerd tegen limieten aan. U zult dan naar een nieuwe oplossing moeten zoeken, waarna het hele verhaal van voor af aan herbegint.

Met DIMASYS|ERP van Infomat loopt u dat risico niet. Misschien ziet u vandaag het nut van alle modules van ons pakket nog niet in, maar dat hoeft ook niet. Wij implementeren onze software namelijk volledig op maat van uw bedrijf, met de functionaliteiten die ú nodig hebt. Hebt u na verloop van tijd behoefte aan extra mogelijkheden? Dan is het heel eenvoudig om uw pakket uit te breiden. Aangezien u niet meer het volledige implementatietraject hoeft te doorlopen, kan dat trouwens bijzonder snel gebeuren.

DIMASYS: hét future-proof ERP voor de groothandel

Kiezen voor DIMASYS van Infomat is kiezen voor een ERP-oplossing die perfect aansluit bij de huidige én de toekomstige noden van de groothandel. Wilt u concurrentieel blijven in deze veeleisende markt, dan is opteren voor een future-proof ERP-pakket niet meer dan logisch.

Categorieën: ERP

    Categorieën