<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=1221129&amp;fmt=gif">

Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

Maximale efficiëntie in uw groothandel: wissel in realtime gegevens uit met uw ERP-systeem

Een krachtig ERP-pakket heeft tal van voordelen voor het beheer van uw groothandel. U hebt namelijk in realtime zicht op álle informatie die van belang is voor uw business. Denk maar aan prijzen, bestellingen, voorraadniveaus, … Op die manier wint u tijd en vermijdt u vergissingen. Door uw ERP-pakket met andere systemen in realtime gegevens te laten uitwisselen kunt u uw efficiëntie nóg vergroten.

Vermijd vergissingen, werk in realtime

Realtime gegevens

We hoeven u uiteraard niet te vertellen wat de gevaren zijn van werken met gegevens die niét in realtime zijn aangepast. Hebt u bijvoorbeeld een webshop, dan loopt u het risico dat die de verkeerde voorraadgegevens toont of dat de prijs die uw klant ziet, niet meer correct is.

Ook als u uw ERP koppelt aan een CRM-systeem is het cruciaal om toegang te hebben tot gegevens die helemaal kloppen. Anders kunnen uw salesmensen onmogelijk correcte offertes opmaken en hebben ze ook geen juist beeld van bijvoorbeeld lopende orders.

 

Ook mobiel altijd up-to-date

Nog een voorbeeld: salesmensen die klanten bezoeken, zijn maar beter helemaal op de hoogte van alle betalingen en openstaande facturen. Enkel als ze daar een duidelijk zicht op hebben, kunnen ze de klant op de juiste manier benaderen. Rust u hen uit met een smartphone of tablet, dan hebben ze op elk moment toegang tot alle data uit het ERP.

Voor uw technici die bij klanten herstellingen uitvoeren geldt hetzelfde: als ze uitgerust zijn met een toestel dat hen mobiel toegang geeft tot alle relevante gegevens dan kunnen ze zonder tijdverlies aan hun interventie beginnen. En omgekeerd kunt u op kantoor perfect volgen welke taken uw technicus heeft afgerond.

Pijlsnel databases synchroniseren

Kiest u voor de ERP-, CRM-, Business Intelligence– en Document Management-oplossingen van Infomat, dan maakt u het zichzelf erg makkelijk. Al onze producten werken perfect met elkaar samen, waardoor uw gegevens altijd en overal in realtime worden aangepast.

Maar onze oplossingen gaan ook naadloos samen met pakketten van andere partijen. Infomat heeft namelijk geïnvesteerd in de technische omgeving PRO2, die het mogelijk maakt om bijzonder snel databases te synchroniseren tussen onze softwareproducten en die van derden. Waar u vroeger vaak uren moest wachten om gegevens te exporteren, is dat tegenwoordig slechts een kwestie van minuten.

Categorieën: ERP