<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=1221129&amp;fmt=gif">

Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

Nieuw ecosysteem van ERP-apps onder Dimasys Universe

De toekomst is aan mobile. Infomat gelooft sterk in innovatie en trekt dan ook volop de mobiele kaart. Zo hebben we met Dimasys Universe een mobiel verlengstuk gebreid aan onze ERP-applicatie Dimasys. Concreet: alle data en info worden mobiel raadpleegbaar, waar en wanneer je wil. En intussen integreerden we ook al de mobiele apps van enkele van onze kernpartners in ons nieuwe aanbod. Dymasys Universe is een dynamisch ecosysteem dat continu inspeelt op de veranderlijke noden van je onderneming.

In eigen beheer

Met de nieuwe ontwikkeling toont Infomat op technologisch vlak helemaal up-to-date te zijn. Daar waar klassieke vendors voor hun mobiele component doorgaans derde partijen aanspreken, houdt Infomat alles in eigen beheer. Vorig jaar werd daarom fors geïnvesteerd in bijkomende kennis en expertise in .NET. Zo hebben de klanten één aanspreekpunt voor ERP en het mobiele verlengstuk ervan: DIMASYS|MOBile.

Dimasys_NL_Diagram

Instant optimalisatie

In welke sector je ook werkt, met mobiele ERP profiteer je meteen van vele voordelen. Met SERVICE|MOBile biedt Infomat een volledig mobiele toepassing aan voor technici van bedrijven die actief zijn in de verkoop, de installatie, de revisie en het onderhoud van machines, apparaten en toestellen. De DIMASYS-module Dienst Na-verkoop wordt zo versterkt met een mobiel luik, dat bijvoorbeeld toelaat om meteen een lijst te zien met alle service-interventies voor de komende zeven dagen.

Minder administratie

Een voorbeeld: na een technische interventie tekent de klant op de tablet af, waarna hij onmiddellijk en automatisch een gehandtekend keurings- of service-rapport per e-mail krijgt toegestuurd. De prestaties worden automatisch in de achtergrond gefactureerd. Papieren werkbons dienen niet meer ontcijferd te worden en creëren niet langer bijkomend en omslachtig administratief werk.

Volledige integratie

De bedoeling is onder meer een ecosysteem van apps aan te bieden die de bedrijfsprocessen van onze klanten verder optimaliseren. Ook de mobiele apps van sleutelpartners op het gebied van business intelligence, document management en CRM werden intussen binnen DIMASYS Universe geïntegreerd

Categorieën: ERP