<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=1221129&amp;fmt=gif">

Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

Ooms ijzerwaren bouwt aan een ijzersterke toekomst dankzij Dimasys|ERP

Ooms ijzerwaren 1-1IJzerwaren Ooms is met 2 vestigingen, Balen en Tessenderlo, een naam als een klok voor “iedereen met handen aan zijn lijf”, aldus zaakvoerder Dirk Ooms en Kim Van der Sande. Schrijnwerkers, bouwvakkers, keuken- en interieurbouwers, metaalbewerkers, elektriciens, verwarmingsinstallateurs, loodgieters en tuiniers vinden er wat ze nodig hebben binnen een indrukwekkend groot productaanbod. IJzerwaren Ooms is lid van Groco / Necomij Groep en ook huismerk Ivana is al lang geen onbekende meer.

Voor de verdere uniformisering tussen de 2 vestigingen en ter ondersteuning van de groei gingen beide zaakvoerders op onderzoek naar de ERP-oplossing die hen daarbij het best kon ondersteunen. “Daarbij viel de keuze op DIMASYS|ERP van Infomat voor de volledige handelsactiviteit, aangevuld met de geïntegreerde webshop en klantenportaal, een App voor vertegenwoordigers, digitaal documentenbeheer en de Nexmart en ez-Base-koppeling. Voeg daarbij het grote aantal referenties van Infomat in de branche bij collega’s en je hebt de juiste mix om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien,” aldus Dirk en Kim. 

Met de “juiste handen aan het lijf”, komt ook die implementatie tijdig tot een goed einde! 

Categorieën: ERP