<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=1221129&amp;fmt=gif">

Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

Software om uw medewerkers efficiënt aan te sturen

4-2

Met ERP-software biedt u ondersteuning aan álle afdelingen van uw groothandel. Heel wat processen worden geautomatiseerd, waardoor uw medewerkers op precies de juiste momenten alerts krijgen en zij altijd de juiste acties kunnen ondernemen. Uw medewerkers aansturen wordt zo bijzonder makkelijk.

Aansturing op elk niveau

Of het nu gaat om aankoop, verkoop, warehousing of uw dienst na verkoop: in al deze afdelingen biedt een efficiënt ERP-pakket uw medewerkers houvast bij het uitvoeren van hun taken.

Enkele voorbeelden:

  • Aankoop: in functie van de gewenste levertermijnen van uw klanten, signaleert het systeem uw medewerkers op welk moment ze welke bestelling bij welke leverancier moeten plaatsen.
  • Verkoop: uw medewerkers krijgen tijdig alerts om terug contact op te nemen met uw klanten of prospecten, enige tijd nadat die een offerte ontvangen hebben.
  • Warehouse: uw orderpickers krijgen op het juiste moment een pickbon die hun vertelt welke producten ze waar moeten ophalen in uw magazijn. Er wordt daarbij rekening gehouden met factoren zoals de gewenste leveringsdata, transportmogelijkheden, de rotatiesnelheid van goederen, etc.
  • Dienst na verkoop: de ERP-software maakt volautomatisch de planning op van technische interventies en preventieve onderhoudsbeurten. Dat maakt het uw dispatchers zeer makkelijk om die taken in te plannen bij uw servicemedewerkers.

Uw medewerkers aansturen: ook ‘on the road’

Uiteraard volstaat het niet dat uw medewerkers taken toegewezen krijgen als zij op kantoor achter hun pc zitten. Ook onderweg, bij klanten of rondrijdend in het magazijn moeten zij perfect op de hoogte zijn van wat er van hen verwacht wordt en moeten ze over alle nodige informatie beschikken om de juiste acties te kunnen uitvoeren Een mobiele ERP-oplossing biedt hier een antwoord op. Via een tablet of een smartphone hebben uw medewerkers toegang tot alle relevante informatie en ontvangen ze alerts. In uw magazijn maken uw medewerkers dan weer gebruik van scanners en barcodes om hun taken correct uit te voeren.

Categorieën: ERP