<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=1221129&amp;fmt=gif">

Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

Verrijk uw productdatabase makkelijk en snel met EZ-base

Groothandelaars in de sector van de ijzerwaren en de gereedschappen hebben in hun databases honderdduizenden producten en werken met honderden verschillende leveranciers. Het is daardoor een heuse uitdaging om die productdatabase up-to-date te houden. In plaats van hier veel tijd en energie in te steken, kunt u ook werken met EZ-base. Dat laat u toe om uw volledige artikelaanbod makkelijk en veilig te beheren. Bovendien bent u ervan verzekerd dat u altijd beschikt over de meest recente gegevens.

Alle productgegevens direct beschikbaar

ezbase_logo

Boormachines, veiligheidskleding, bouten en moeren, hogedrukreinigers, bevestigingsmaterialen, … De database van een groothandel in ijzerwaren en gereedschap bevat tal van verschillende producten. Om uw klanten een optimale service te garanderen, beschikt u graag over de volledige gegevens van elk product: niet alleen het artikelnummer en de prijs, maar ook alle technische eigenschappen, datasheets en één of meerdere foto’s.

U kunt deze gegevens allemaal zelf opvragen bij uw verschillende leveranciers, maar dat is natuurlijk een hele heksentoer. Veel makkelijker is het om te werken met de data van EZ-base, een Nederlandse organisatie die productgegevens van zoveel mogelijk leveranciers uit de sector van de ijzerwaren en de gereedschappen centraliseert en beschikbaar maakt. Het spreekt voor zich dat toegang tot deze centrale databank voor u als groothandelaar een enorm voordeel is.

EZ-base en DIMASYS: een naadloze samenwerking

Met ons ERP-pakket DIMASYS is het bijzonder makkelijk om de gegevens uit de EZ-base-databank te importeren. ’s Nachts wordt uw productlijst naar EZ-base doorgestuurd en op basis van de artikelcodes of EAN-codes van de leveranciers wordt die verder aangevuld met extra informatie. Zo is uw database ’s morgens verrijkt met technische gegevens, foto’s, datasheets, … en wordt ook het onderhouden van uw webshop kinderspel.

Momenteel beschikt EZ-base al over de gegevens van heel wat leveranciers en de database groeit nog dagelijks. Door via DIMASYS de koppeling te maken met EZ-base, bespaart u dan ook heel wat tijd en geld.

Categorieën: ERP