<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=1221129&amp;fmt=gif">

Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

Waarom ERP ontwikkelen met Progress technologie?

Tal van bedrijven en organisaties doen een beroep op Infomat voor de ontwikkeling van toepassingen op maat. Dat kan gaan van kleine maatwerkaanpassingen binnen DIMASYS|ERP tot grotere ad hoc-projecten en zelfs complete oplossingen. Welke technologie gebruiken wij voor onze ontwikkelingen? Dat is voornamelijk .NET en Progress-technologie. Ontdek hier alvast de voordelen van Progress-software.

Dimasys_powered_by_Progress

Open en transparant

Een van de grote voordelen van Progress-technologie is de grote transparantie en flexibiliteit. Zo hebben we voor de ontwikkeling van DIMASYS|ENT 3.01 gebruikgemaakt van Progress OpenEdge 10, waardoor het systeem niet alleen compatibel is met nieuwe technologieën, maar ook op de meeste hardwareplatformen beschikbaar is. Progress OpenEdge laat toe om dynamische, procesgeoriënteerde applicaties te ontwikkelen op mobiele toestellen, in de cloud of op andere platformen die jouw voorkeur wegdragen.

Gemaakt voor verandering

Progress Openedge vertrekt vanuit het principe dat verandering geen nood is, maar een deugd. De ‘wendbaarheid’ van jouw business staat dan ook centraal. Zo laat Progress toe om toepassingen bijzonder snel aan te passen of te ontwikkelen in functie van nieuwe noden. En dat zonder enige impact op de veiligheid van jouw systemen. Integendeel: automatische crash recovery, encryptie en andere databeveiligingstools zijn standaard inbegrepen.

Progress-technologie = hogere ROI

Jouw belangrijkste kommernis is naast veiligheid en betrouwbaarheid natuurlijk ook return-on-investment (ROI). Progress-technologie heeft alles in huis om die te maximaliseren. Progress staat garant voor de kleinst mogelijke overheadkosten en een snelle return. Zo zijn er amper onderhoudskosten en worden toepassingen in Progress tot 40% sneller en tot 30% goedkoper ontwikkeld in vergelijking met andere technologieën.

Categorieën: ERP