<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=1221129&amp;fmt=gif">

Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

Waarom jouw bedrijf baat heeft bij een geïntegreerde ERP-oplossing

Een geïntegreerde ERP-oplossing vormt de basis voor een flexibele organisatie die bestand wil zijn tegen de wetten van een concurrentiële markt. Geïntegreerde ERP-software (Enterprise Resource Planning) stroomlijnt de interne bedrijfsprocessen en laat je toe om die gericht te optimaliseren. Ontdek hier waarom ook jouw bedrijf alles te winnen heeft bij een geïntegreerde ERP-oplossing.

Niet alleen voor multinationals

Een van de voordelen van ERP-oplossingen, is dat ze verkrijgbaar zijn in een schaal afgestemd op jouw bedrijf. Het maakt dus niet uit hoeveel werknemers je in dienst hebt, welke producten je in voorraad hebt of over welke grootorde het gaat. Van kmo tot multinational, een ERP-pakket werpt meteen zijn vruchten af.

Dimasys_NL_Diagram

ERP-oplossing doorheen de hele organisatie

Maar waarom een geïntegreerde oplossing? Omdat de voordelen van ERP van toepassing zijn op alle geledingen van je organisatie. Het is een essentiële tool om financiële KPI’s op te volgen, maar evengoed om de voorraadcontrole en waarde te monitoren, leverbetrouwbaarheid, efficiëntie, klanttevredenheid, werknemerstevredenheid enzovoort.

Directe voordelen

Een goede integratie maakt een eenmalige opslag van gegevens mogelijk. Op die manier kan een ingevoerd verkooporder door het ERP-systeem bijvoorbeeld worden verwerkt tot automatisch gegenereerde inkooporders en automatisch geplande personeelsinzet. Een automatisering die ook op andere domeinen kan worden doorgetrokken.

Daarnaast verschaft een ERP-oplossing unieke inzichten die tot meer transparantie en een betere rapportering leiden. Het hoeft geen betoog dat je op die manier je bedrijf snel naar een hoger niveau tilt.

De return-on-investment van een op maat gemaakte ERP-oplossing heeft al bij honderden kmo’s en grotere ondernemingen indruk gemaakt.

Categorieën: ERP