<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=1221129&amp;fmt=gif">

Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

Werk efficiënt met een ERP dat uw data centraal beheert

8

In een bedrijf gaat er heel wat informatie rond, van productspecificaties over klantengegevens tot prijzen van grondstoffen. Om efficiënt te werken heeft u behoefte aan een ERP waar al deze data centraal beheerd wordt. Zo vermijdt u fouten en tijdrovend opzoekwerk. Met onze pakketten DIMASYS|WKG en DIMASYS|ENT zit u goed. De meer dan zestig modules van deze software werken naadloos samen, zodat u heel wat tijd uitspaart.

Op elk moment toegang tot de juiste data

Zowel in kleine, middelgrote als grotere kmo’s bewijst een ERP met centraal beheer van data zijn grote nut. U heeft er alle belang bij dat al uw medewerkers op elk moment toegang hebben tot gegevens die correct en up-to-date zijn. Een prijswijziging of tijdelijke promotie? Een geannuleerde bestelling of retour gestuurd product? Om vergissingen te vermijden en vlot te kunnen werken, moeten al uw medewerkers onmiddellijk toegang hebben tot deze informatie. Data die niet centraal beheerd worden, brengen onvermijdelijk dubbel werk, vertraging en fouten met zich mee. En dat kunt u in een bedrijf dat vooruit wil missen als kiespijn.

Geïntegreerde modules

Onze ERP-pakketten DIMASYS|WKG en DIMASYS|ENT bestaan uit verschillende modules die u inzet al naar gelang de specifieke behoeftes van uw bedrijf. U beschikt dus over een complete en erg flexibele oplossing voor de ondersteuning van al uw bedrijfsprocessen.

Hét grote voordeel van onze ERP-software? Alle modules zijn naadloos met elkaar geïntegreerd en werken perfect samen. Verandert u data in één module (bijvoorbeeld de prijs van een product), dan is die wijziging onmiddellijk zichtbaar in alle andere modules. Geen wonder dan ook dat u met DIMASYS|WKG en DIMASYS|ENT verzekerd bent van een maximale efficiëntie.

Vlotte samenwerking met andere bedrijfssoftware

De modules van onze ERP-oplossing wisselen niet alleen onderling data uit, ook met andere bedrijfssoftware is er een perfecte integratie mogelijk. Om maar enkele voorbeelden te noemen: onze pakket is compatibel met diverse financiële pakketten, CORSA ECM, alle Microsoft Office-producten, Business Intelligence en mobiele oplossingen. Data overtypen of converteren behoort dus voorgoed tot het verleden

Categorieën: ERP