<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=1221129&amp;fmt=gif">

Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

Fakro breidt zijn software uit met genesisWorld CRM

Fakro

Fakro is marktleider in veel landen en de nr. 2 wereldwijd op het gebied van dakramen en biedt een zeer breed scala aan daglichtoplossingen.

Fakro is een tevreden Wholesale klant en was op zoek naar een flexibel, eenvoudig opgebouwd en volgens de evoluerende wensen en eisen uit te breiden CRM systeem dat integreert met Wholesale. Het is de bedoeling de interne communicatie te verbeteren door alle nuttige info over klanten en prospecten vast te leggen en informatie te ontsluiten. Het systeem moet enerzijds een werkinstrument zijn voor de gebruikers en anderzijds duidelijke management info verschaffen. Zij hebben gekozen voor de CRM oplossing genesisWorld (CAS) – beschikbaar binnen het portfolio van KCS. Dankzij de onlangs gerealiseerde koppeling tussen beide oplossingen kunnen zij naadloos het beste uit de 2 systemen gaan halen om de groei van Fakro verder te ondersteunen.

De hosting zal volledig in onze eigen KCS Cloud omgeving plaats gaan vinden.

Categorieën: CRM