<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=1221129&amp;fmt=gif">

Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

Kiezen voor een mobiel CRM en een mobiel ERP: ontdek de voordelen

2

Sinds enkele jaren is het een duidelijke trend: bedrijfssoftware is niet langer enkel via desktop, maar ook via mobiele apparaten zoals smartphones of tablets beschikbaar. Dat uw medewerkers ‘on the road’ kunnen beschikken over mobiele versies van zowel uw CRM- als ERP-pakketten, biedt talloze voordelen. Altijd en overal toegang hebben tot relevante gegevens, leidt immers tot grote tijdswinst. Zo garandeert u uw klanten de best mogelijke service.

Mobiel CRM: grote tijdswinst voor uw salesmensen

Commerciële contacten onderhouden is enkel mogelijk als uw medewerkers ook het veld intrekken om klanten en prospecten te ontmoeten. Het is daarbij onontbeerlijk dat uw mensen een duidelijk zicht hebben op elk contact dat er geweest is met de (potentiële) klanten, en dat is alleen mogelijk als ze te allen tijde toegang hebben tot alle contactinformatie, telefoontjes, mails en uitgewisselde documenten.

Vroeger moesten salesmedewerkers zich de avond voor hun klantenbezoek grondig voorbereiden en allerlei documenten afdrukken. Vandaag is dat anders: het volstaat om er in de auto de smartphone of de tablet even bij te nemen om via het mobiele CRM alle relevante (en actuele) informatie op te vragen. Zo kunnen ze onmiddellijk inspelen op de huidige stand van zaken.

Na het klantencontact kunnen uw salesmedewerkers meteen ook de resultaten van de meeting in het CRM ingeven én kunnen ze hun volgende klanten- of prospectmeeting al voorbereiden.

Mobiel ERP: snel toegang tot cruciale informatie

Nog interessanter wordt het als uw medewerkers op de baan ook zicht hebben op lopende orders, leverstatussen, openstaande facturen en andere cruciale informatie uit uw ERP-pakket. Dat is perfect mogelijk met een mobiele ERP-app, zoals DIMASYS|MOBile. Deze app biedt u weliswaar niet de full functionality van de desktopversie, maar maakt het wel mogelijk om onderweg heel snel relevante gegevens te raadplegen. De app geeft toegang tot de meest gebruikte functies van DIMASYS|ERP.

Categorieën: CRM

    Categorieën