<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=1221129&amp;fmt=gif">

Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

Sneller, efficiënter, minder kans op fouten en duurzamer... Dankzij onze mobiele apps

Mobile apps_

De basis van het portfolio van KCS wordt gevormd door de systemen K8, Dimasys, inspHire, AGP Trade, Wholesale en Dibis. Stuk voor stuk systemen die staan als een huis en zich al lange tijd bewijzen in de markt. Daarmee bieden wij onze klanten keuzevrijheid, afhankelijk van hun specifieke wensen en organisatie. Een goede inventarisatie van die wensen en mogelijkheden is belangrijk voor een goede advisering van het juiste systeem. Daarbij is niet alleen ERP systeem zelf belangrijk, maar meer en meer ook de oplossingen die wij daarnaast aanbieden zoals mobiele applicaties en integraties met derde partijen.

Wij bieden verschillende apps en oplossingen aan die integreren met jouw ERP-systeem, zodat jouw bedrijf zich kan aanpassen aan de steeds veranderende omstandigheden. Of je nu op zoekt bent naar een app om de leveringen op locatie te optimaliseren of de nauwkeurigheid van orderpicken in het filiaal te verbeteren, wij hebben de oplossing die aan de behoeften van jouw bedrijf voldoet.

Binnen ons huidige portfolio hebben wij al meerdere succesvolle apps of mobiele applicaties beschikbaar die verschillende afdelingen ondersteunen: op locatie bij de klant, onderweg voor chauffeurs, in het magazijn – waar dan ook. Enkele voorbeelden daarvan zijn de ePod app, waarbij vrachtbrieven en afleverdocumenten via een app naar de chauffeur gestuurd worden zodat hij alles digitaal kan afhandelen. De ePick app, die orderpicking snel en efficiënt laat verlopen binnen je magazijn. Ook hebben we DIMASYS SALES|MOBile voor vertegenwoordigers en DIMASYS SERVICE|MOBile voor onderhoudstechniekers.   

En dit is nog maar het begin van onze R&D ontwikkelingen op het gebied van apps en add-ons. Het komende jaar zullen wij nog meer apps lanceren of breder toegankelijk maken voor de diverse ERP-systemen. Wil je meer weten over het gebruik van mobiele oplossingen, neem dan contact met ons op.  

Categorieën: ERP, software