<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=1221129&amp;fmt=gif">

Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

Wat is Saas? 5 redenen waarom jij het nodig hebt...

Wat is Saas - 5 redenen waarom jij het nodig hebt KCS

Het is redelijk om te zeggen dat de COVID-19 pandemie de noodzaak voor digitalisering verder benadrukt heeft. Bedrijven die hier al op waren ingespeeld hebben de storm misschien wel iets beter doorstaan dan de anderen. Wordt het tijd dat ook jouw bedrijf gebruik gaat maken van deze oplossing?

Lees meer

Categorieën: Cloud / SaaS, ERP, software


Sneller, efficiënter, minder kans op fouten en duurzamer... Dankzij onze mobiele apps

Mobile apps_

De basis van het portfolio van KCS wordt gevormd door de systemen K8, Dimasys, inspHire, AGP Trade, Wholesale en Dibis. Stuk voor stuk systemen die staan als een huis en zich al lange tijd bewijzen in de markt. Daarmee bieden wij onze klanten keuzevrijheid, afhankelijk van hun specifieke wensen en organisatie. Een goede inventarisatie van die wensen en mogelijkheden is belangrijk voor een goede advisering van het juiste systeem. Daarbij is niet alleen ERP systeem zelf belangrijk, maar meer en meer ook de oplossingen die wij daarnaast aanbieden zoals mobiele applicaties en integraties met derde partijen.

Lees meer

Categorieën: ERP, software


Rss