<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=1221129&amp;fmt=gif">

Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

Hoe online CRM de efficiëntie van jou onderneming verhoogt

3

Wie het maximum uit zijn business wil halen, moet blijven evolueren. Want alleen ondernemingen die flexibel omgaan met verandering en weerstand zijn opgewassen tegen de strenge economische wetten. Onhaalbaar? Helemaal niet. Met de juiste tools wordt je bedrijf alvast een heel stuk efficiënter en dus weerbaarder. Online CRM is een van die onmisbare instrumenten om je onderneming te versterken.

Online CRM: centraal beheer

Online CRM laat je toe om alle klantengegevens centraal te beheren, op een uniforme manier en altijd met de meest recente data. Alle gegevens zijn instant bereikbaar voor de klantendienst, die de klanten zo nog beter kan helpen, zowel aan de receptie en op kantoor als thuis of onderweg. Ook intern worden de verbeteringen snel duidelijk: inzichtelijke rapporten en een heldere stand van zaken opmaken, zijn voortaan een fluitje van een cent.

Meer transparantie

Een online CRM-systeem maakt een organisatie transparant. Het laat je toe om alles op de voet op te volgen, en dat op alle niveaus van de organisatie. Die openheid maakt processen, relaties en transacties objectief en meetbaar, waardoor je ze ook makkelijker kunt stroomlijnen en bijsturen. En laat dat nu net een factor zijn met een onmiddellijk effect op de efficiëntie en rendabiliteit van je organisatie.

Continue innovatie

Online CRM is een levende tool die – zoals de hele onlinewereld – continu evolueert en beter wordt. Tel daarbij de verbeterde communicatielijnen en de dalende prijzen voor data-abonnementen, en je weet dat de kansen voor ‘customer relationships’ oneindig groot zijn met online CRM.
Tip: aan de hand van modules en integraties kan de mobiele CRM-tool CAS genesisWorld naadloos worden geïntegreerd in je bestaande bedrijfstoepassingen, zoals je ERP. Je zult ervan versteld zijn hoe vlot alle communicatie loopt, zonder het minste verlies aan informatie!

Categorieën: CRM