<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=1221129&amp;fmt=gif">

Infopedia

Laatste nieuws en branche updates van Infomat

Waarom XRM het stilstaan overneemt van CRM

Je bent wellicht al vertrouwd met CRM, maar ken je ook XRM? XRM of ‘Any’ Relationship Management is de volgende stap in de aanhoudende ontwikkeling van CRM Customer Relationship Management. XRM kan alle types van businessrelaties vastleggen, beheren en analyseren. Op die manier maakt XRM integraal deel uit van je bedrijfsstrategie in ‘The Networked World’. Ontdek hier alle troeven.

Wereld in evolutie

Wie een CRM-systeem (Customer Relationship Management) gebruikt, weet al bijzonder veel over zijn klanten. Maar hoe zit het met je medewerkers? Met je leveranciers? Met je partners? Met je crediteuren? In een dynamische business moet je ook met deze partijen proactieve relaties onderhouden. Zou het niet handig zijn als je daarbij dezelfde mogelijkheden zou hebben als bij netwerking in de privésfeer? Dankzij XRM wordt het realiteit.

Juiste snaar raken

XRM bevordert constructieve en lonende klantrelaties die de juiste snaar raken bij je werknemers, partners, leveranciers, de media en zelfs de concurrentie. Iedereen die betrokken is bij het succes van uw bedrijf, is gelinkt aan het XRM-network. Contact opnemen via het kanaal dat jij verkiest: het gebeurt allemaal in een handomdraai.

Je merkt het al: XRM is de voortzetting van het CRM-concept in het volledige ecosysteem van een onderneming. Door middel van XRM worden alle belangrijke knooppunten van een organisatie met elkaar verbonden. In principe kan XRM de volgende zaken beheren:

  • Mensen: medewerkers, klanten, partners, leveranciers, …xRM-visual
  • Dingen: producten, kamers, wagenparken, kantooruitrusting, onroerend goed, …
  • Virtuele activa: documenten, diensten, evenementen, producttesten, patenten, …

CAS genesisWorld

Met CAS genesisWorld beheer je alles centraal, met actuele informatie en uniforme processen. Zo stroomt er uniforme informatie door naar de klantenservice, waardoor je je klanten beter kunt bedienen. Ook intern loopt alles beter, dankzij vlot opgestelde rapporten en actuele evaluaties.

De XRM-dimensie is volledig geïntegreerd in CAS genesisWorld en brengt alle onderliggende relaties tussen je klanten, leveranciers, projecten, beïnvloeders, concurrenten… netjes in kaart. Zo beschikt iedere medewerker op elk moment over alle informatie, waar die zich ook bevindt

Categorieën: CRM